Siitosuroksia tarjolla!!!!

Siitosurokset lainattavissa. Sydänultrat kaikilla normaalit. Fiv ja FeLv neg sienitestit neg. Myös aikaisemmat sienitestit neg.kaikilla.

Komea nuori kollipoika Don Damia on yhteisomistuksessa Varjoliljan kissalan kanssa. Veriryhmä B. Fiv ja FeLv neg. Sieni,giardia parasiitti neg. Lonkat kuvattu statuksella normaalit ja sydänultra normaali löydös. Don on vielä lainattavissa siitokseen. EMS n 21 33

CH FI*Clavinovan Rasmus synt.7.7-2019 Veriryhmä A. Sydänultra normaali. Fiv ja FeLv tulos neg. ja sienitestien tulos neg.Lonkat kuvattu. On lainattavissa. EMS n 25 tikattu ruskea tabby.

CH FI*Avierin Rockruff synt.3.12-2018 Veriryhmä B Fiv ja Felv neg..sieni,calici jne..neg sydänultrattu ja siinä sydän todettu terveeksi. On lainattavissa. EMS n 21 33 ruskea tabby siamnaamiolla.
Rockruff:in seuraava sydän ultra ensi kuun alkupuolella. Sydänultra tulos normaali. Rockruff sydänultrattu nyt x 2 ja tulos normaali. Lonkat kuvattu. Tulos hyvät Lonkat.

FI*Avierin Riolu synt.3.12-2018 Veriryhmä B. Fiv ja Felv neg. Lainattavissa. EMS musta

SC FI*Mirexin Patrik synt. 6.5.2017 veriryhmä A Fiv ja Felv neg sieni neg. Sydänultrattu pari kertaa ja siinä terveeksi todettu. EMS ns25 tikattu tabby silver. On lainattavissa vielä jokusen kerran.

CH FI*Mirexin Martin synt.25.5-2016 veriryhmä B. Sydänultrattu useamman kerran ja terveeksi siinä todettu Fiv ja Felv neg.EMS n 21 33 klassinen ruskea tabby siamnaamiolla.
Martinin seuraava sydän ultra ensi kuun alkupuolella. Sydänultra tulos normaali. Martin sydänultrattu nyt x 😁 ja kaikki normaalit. On Rockruff ja Riolun isä.

FI Varjoliljan Don Damia veriryhmä B Fiv/Felv neg giardia parasiitti neg. Lonkkakuva Lonkat normaalit eli erittäin hyvät. On lainattavissa pikku hiljaa tässä...tulee nyt helmikuulla 1v.

S'Tösa Odds Ruotsintuonti kolli yhteisomistuksessa Åbodasin kissalan kanssa (asuu Teekexsin kissalassa) Veriryhmä B. Odottelemme Oddiksen miehistymistä vielä tovin aikaa. Synt. 12.5.2021.

Kissalamme uusin urostulokas on FI*Varjoliljan Flareon eli Hahru. Mutta Hahrun kanssa joudumme odottelemaan ensi vuoden puolelle,ennen kun tämä pikkupojukissa osaa edes naaraita vilkuilla. On Tommorwladin Dioran ja SE*Ternas Raymond poika.

FI *Varjoliljan Flareon pikkuisen on poju muuttunut hieman kasvaessa.